Σοφια Καδεμλιδου
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ / FACELIFT DIET COACH


H αισθητικός, μελος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, Facelift Diet Coach και υπεύθυνη του κέντρου 22 χρόνια τώρα, με συνεχής παρακολούθηση της πάνω στις ραγδαίες εξελίξεις της ιατρικής αισθητικής, εξυπηρετεί και φροντίζει κάθε γυναίκα που θέλει και σέβεται τον εαυτό της.

 

Η υποκείμενη οικολογία του σώματος, η οποία είναι πραγματικά το μυστικό για τη διαρκή υγεία και το όμορφο δέρμα. Το δέρμα του καθενός είναι ελαφρώς διαφορετικό και γι ‘αυτό οι θεραπείες ενός μεγέθους δεν λειτουργούν. Για να θεραπεύσετε πραγματικά το δέρμα, πρέπει να το αισθανθείτε, να παρατηρήσετε προσεκτικά την κατάστασή του και να το προσεγγίσετε με αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρχίζω τις θεραπείες απαλά, σταδιακά αυξάνω την ένταση και προσαρμόζω τις εξατομικευμένες προσεγγίσεις που μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν τον τρόπο που οι πελάτες μου φαίνονται και νιώθουν για τον εαυτό τους.

 

 «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω δύναμη, να κάνω πελάτες και πελάτες να αισθάνονται πιο σίγουροι και όμορφοι, φυσικά !!».