Σοφια Καδεμλιδου
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ / FACELIFT DIET COACH

 

Η κα Σοφία Καδεμλίδου, δεν είναι απλώς διαπιστευμένη να δουλεύει στο δέρμα, ξέρει, επεκτείνει τις γνώσεις της, αποφασισμένη να αναγεννήσει το δέρμα.

 

Η υποκείμενη οικολογία του σώματος, η οποία είναι πραγματικά το μυστικό για τη διαρκή υγεία και το όμορφο δέρμα. Το δέρμα του καθενός είναι ελαφρώς διαφορετικό και γι ‘αυτό οι θεραπείες ενός μεγέθους δεν λειτουργούν. Για να θεραπεύσετε πραγματικά το δέρμα, πρέπει να το αισθανθείτε, να παρατηρήσετε προσεκτικά την κατάστασή του και να το προσεγγίσετε με αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρχίζω τις θεραπείες απαλά, σταδιακά αυξάνω την ένταση και προσαρμόζω τις εξατομικευμένες προσεγγίσεις που μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν τον τρόπο που οι πελάτες μου φαίνονται και νιώθουν για τον εαυτό τους.

 

H κα Καδεμλίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της αισθητικής της πόλης και πρωτοστάτησε σε μερικές από τις πιο εξελιγμένες θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος που ασκούνται σήμερα.

 «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω δύναμη, να κάνω πελάτες και πελάτες να αισθάνονται πιο σίγουροι και όμορφοι, φυσικά !!».